Лайм

Слава Камінська прокоментувала ніжний поцілунок з колишнім чоловіком

Співачка розвіяла чутки про возз'єднання з екс-чоловіком

Днями в мережу потрапило фото, на якому колишнє подружжя Слава і Едгар Камінський цілуються Знімок був зроблений на святі на честь днів народження їхніх дітей. Через деякий час солістка "НеАнгелів" вирішила прокоментувати цей романтичний жест.

Співачка написала в Instagram пост, в якому заявила, що "почуття, можливо, є". До своєї публікації Слава додала фотографію поцілунку.

"Я знаю, ви хочете обговорити! Ми батьки своїх дітей! Та почуття, можливо є! Але у кожного своє життя! ТЕчЕКа", - написала Камінська.

Нагадаємо, що 6 грудня дочці екс-подружжя Лаурі виповнилося 4 роки, а 12 грудня їх син Леон відзначив 5-річчя. Відзначати дні народження дітей Слава і Едгар вирішили в один день, влаштувавши пишне святкування в одному з ресторанів Києва.

Організацію свята Слава довірила професіоналам, оскільки розробити програму самої було непросто.

"Я чесно хотіла організувати це свято сама, але вчасно зрозуміла, що кожен повинен займатися своєю справою. Цільова аудиторія нашої вечірки - діти від 3-х років і до 60. Тому, розробити програму було не так то просто", - розповіла співачка.

"Все було настільки продумано, логічно, цікаво, яскраво, ще мільйон епітетів - враження офігенні. Це був самий крутий день народження", - додала Камінська.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

  • Слава і Едгар Камінські розлучилися в липні цього року. Про розставання пари ходило багато чуток. Але недавно пластичний хірург вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Також ми писали, що солістка "НеАнгелів" задумалася про зміну прізвища. Про це стало відомо з поста, опублікованого на особистій сторінці співачки в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях