Лайм

Хитрі, талановиті і моторні: 12 знаменитостей, які народилися в рік Щура

Які селебріті відзначатимуть рік свого знака в 2020

2020 рік - рік білого металевого щура. Це мудра тварина, яка вміє спостерігати, аналізувати ситуацію, приймати виважені рішення, не звертати увагу на думку оточуючих. Ми вирішили "пробігтися" по світу селебріті і з'ясувати, хто із знаменитостей народився в рік щура. І хто буде відзначати рік свого символу з настанням 2020.

Першим в нашому списку опинився красунчик футболіст Крішніану Роналду. Можна сказати, що від свого символу він успадкував уважність і точність. Але є і маленька неув'язочка - щури швидше лякають більшість жінок, а ось Роналду якраз навпаки.

Лев Толстой також народився в рік щура. Знаменитий письменник однозначно отримав від цього знака мудрість, цілеспрямованість, уміння стежити за тим, що відбувається.

Тіна Кароль. Так, ця красуня теж народилася в рік гризуна. Співачка може похвалитися силою характеру, стійкістю духу і вмінням завжди дотримуватися своєї лінії.

Марк Цукерберг. Тут все зрозуміло і без коментарів - засновник мережі Facebook зібрав в собі безліч якостей свого знака. Наприклад, цілеспрямованість, точність, аналітичне мислення.

Емінем. Репера навряд чи можна назвати мудрецем, але багато хто вважає, що його тексти повні глибинного сенсу. Також не можна не відзначити, що Емінем завжди досить стриманий. І йому, як білому хлопцю, коштувало зусиль і терпіння відстояти своє місце в світі реп-музики.

Жан-Клон Ван Дамм. Актор і майстер спорту знаменитий своєю мудрістю і інтелектом. Його цитати гуляють по всьому інтернету, багато режисерів хвалять Ван Дамма за оригінальне мислення і авторський підхід до тексту і ролі.

Кеті Перрі. Співачка і дама серця красеня Орландо Блума теж народилася в рік щура. Від свого символу Кеті дісталися працьовитість, спостережливість і вміння без поспіху домагатися свого.

Тільда Суїнтон. Цю актрису можна назвати не тільки успішною, а й дуже мудрою жінкою. Вона зуміла не просто полюбити свою незвичайну красу, але також змусити весь світ визнати її справжньою дівою кінематографа.

Скарлетт Йоханссон. Можна припустити, що саме риси символу-покровителя допомогли Скарлетт вибитися у велике кіно. Спочатку їй діставалися невеликі ролі, але наполеглива робота і постійні старання принесли свої плоди.

Камерон Діас. Дівчина з маленьким бюстом, проблемною шкірою, нестандартної посмішкою майже не мала шансів в Голлівуді, на думку багатьох критиків. Але всі вони виявилися категорично неправі. Діас домоглася успіху, поборовши всі перепони і комплекси.

Ванесса Параді. Легендарна модель і відома актриса, яка також була дружиною Джонні Деппа і є матір'ю його красуні-дочки, теж боролася з несхваленням людей. Багатьом не подобалася щілина між передніми зубами Ванесси. Але вона вирішила не просто залишити цю особливість, але і зробити її своєю родзинкою.

Жан Рено. Цьому легендарному акторові багато говорили, що він схожий на символ свого року навіть зовні. Ну а внутрішні якості Жана говорять самі за себе - він домігся всесвітньої слави, починаючи з самих крихітних ролей, побудував кар'єру своїми руками і не здався, не дивлячись ні на які труднощі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях