Лайм

Єлизавета II і три головних спадкоємця: британська королівська сім'я представила новий портрет

6-річний Джордж вперше позує для офіційного фото в брюках, а не в шортах

Британська королівська сім'я представила новий офіційний портрет, яким привітала всіх з настанням нового року і нового десятиліття.

Сімейний кадр опублікований на сторінці Кенсингтонського палацу в Instagram. На знімку Єлизавета II позує зі своїми спадкоємцями - старшим сином Чарльзом, онуком Вільямом і правнуком Джорджем. Саме в такому порядку принци повинні будуть вступити на престол.

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

"З новим роком! Новий портрет королеви і принца Уельського, герцога Кембриджського і принца Джорджа був випущений в ознаменування початку нового десятиліття. Бажаємо всім нашим послідовникам щасливого і здорового 2020 року!" - сказано в підписі до фото.

Єлизавета II постала на знімку в білій сукні. Син Її Величності і старший онук одягалися в строгі класичні костюми, а правнук Джордж вперше на офіційному фото був одягнений в штани.

Портрет був зроблений в грудні, на різдвяній вечері королеви, коли 6-річний Джордж в оточенні батька Вільяма, дідуся Чарльза і прабабусі Єлизавети готував пудинг.

Фото: @kensingtonroyal в Instagram

  • 9 січня герцогині Кембриджській Кейт Міддлтон виповнюється 38 років, і принц Вільям вже спланував відпустку з нагоди дня народження дружини.
  • Меган Маркл і принц Гаррі поділилися різдвяним фото з сином Арчі. Милий сімейний портрет зробила подруга Меган, американська акторка Яніна Ґаванкар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях