Лайм

Міс Україну-2019 зняли на пляжі Балі - її фігурі та засмазі не можна не позаздрити

Харків'янка продовжує балувати фанів мальовничими знімками свого відпочинку на Балі

Модель з Харкова Маргарита Паша, яка минулого року здобула титул Міс Україна-2019, продовжує балувати підписників в Instagram мальовничими фотографіями своєї відпустки на Балі. Здавалося, після вражаючого шпагату користувачів соцмережі вже нічим не здивувати, але на той момент дівчина ще просто не знімалася на пляжі.

У профілі моделі з'явився знімок, на якому вона зображена в купальнику біля моря. Дівчину сфотографували з боку поки та насолоджувалася сонцем і морським бризом. Що сказати, таким фігурі та засмазі важко не позаздрити.

Фото: instagram.com/margoritapasha

"Уява - чарівна сила, яку можна використовувати для чого завгодно", - поділилася думками харків'янка. Судячи з усього, відпустка моделі на Балі добігає кінця, так як в своєму коментарі Паша також зазначила, що це її "останні дні в раю".

Фото: instagram.com/margoritapasha

Знімок доволі швидко зібрав свою першу тисячу лайків, а разом з ними десятки захоплених коментарів, в яких користувачі соцмережі розхвалили фігуру та засмагу моделі: "Яка ж ви красуня", "Фігура просто шик", "Чудова засмага", "З - заздрість. Поділіться секретами такої стрункості", - пишуть під знімком українки.

  • Нагадаємо, після перемоги на головному конкурсі краси в Україні, Маргарита Паша вирушила представляти країну на міжнародному "Міс Світу-2019", який проходив у Лондоні. На жаль, цього разу харків'янці вдалося потрапити лише до топ-40 його учасниць, але не до фіналу.
  • Дивіться також на theLime, як в рамках конкурсу "Міс Всесвіт-2019" пройшов показ національних костюмів. Представниця України Анастасія Субота представили наряд "Зелена Україна", який важив 28 кг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях