Лайм

У мережі знайшли фото 42-річного Джона Коннора з "Термінатора", і його не впізнати - час виявився нещадним

Колись цього хлопця називали останньою надією людства...

Шанувальники "Термінатора" бурхливо обговорюють у соцмережах нещадність часу, віку та слави, яка минула. Вся справа в тому, що в мережі вони відшукали фотографію 42-річного Едварда Ферлонга, який зіграв у топ-бойовику 90-х Джона Коннора, сина Сари Коннор і майбутнього лідера всесвітнього опору у війні між людством та машинами.

У Twitter стверджують, що Ферлонга зняли на святкуванні Нового року в одному із закладів у Флориді. Поглянувши на хлопця, якого в "Термінаторі" називали останньою надією людства, в мережі прийшли до висновку, що життя виявилося до нього куди більш жорстоким, ніж злісний робот T-1000 у виконанні Роберта Патріка.

Фото одразу ж стало вірусним і облетіло таблоїди та пабліки. Деякі шанувальники бойовика розводять руками, адже у фільмі миласі Ферлонгу було лише 14 років. У не менш успішній для нього "Американської історії Х" - трохи більше 20-ти.

"Чому машини з майбутнього не знали, що чувака потрібно вбивати не зброєю, а піцою?", "Ох, життя... Був Джон і немає тепер Джона", "Повірити не можу, що це Ферлонг", - пишуть під знімками.

Автором фотографії нібито був випадковий відвідувач бару, який впізнав у чоловікові того самого Джона Коннора. Судячи з усього, актор навіть не помітив, що потрапив до об'єктиву.

  • Шанувальники співачки Адель обговорюють її різке схуднення. За останній час артистка скинула 20 кг і тепер її фанам просто не терпиться дізнатися її методи.
  • Читайте також на theLime, як фанатів розсмішила воскова фігура відомої співачки в Музеї мадам Тюссо. Художники хотіли вшанувати Нікі Мінаж, але щось пішло не так.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях