Лайм

Екс-коханий Заворотнюк показав, чим займається в Криму

Колега актриси за серіалом і колишній коханий проводить відпустку під Ялтою

Російський актор Сергій Жигунов, колись коханий актриси Анастасії Заворотнюк і її колега по зйомках серіалу "Моя прекрасна няня", поділився свіжими знімками з анексованого Росією Криму, в якому проводить свою відпустку.

На особистій сторінці в Instagram Жигунов опублікував кілька фотографій, розповівши, чим займається у вільний від роботи час. Наскільки можна судити, відпустку актор присвячує прогулянкам і природі.

Так, в одному зі своїх постів колишній обранець Заворотнюк показав коней в Ялті. Тварин актор зустрів під час прогулянки у місцевому лісі: "Ходив в ліс по яблука. Мабуть, не сезон. Зустрів коней", - написав він.

В іншому пості Жигунов розповів своїм фоловерам історію, як у 2016 році під час зйомок в Криму посадив там лимони. Актора переконували, що клімат непідходящий, і що рослина не дасть свого плоду. Сьогодні приятель Заворотнюк публікує знімки з цитрусовими і жартома претендує на Нобелівську премію:

"У Криму не ростуть цитрусові, принаймні, так всі вважають. Сиджу і думаю, чи дадуть мені Нобелівську премію в області ботаніки", - підписав знімки актор.

  • Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк, яка зараз проходить лікування в одній з клінік Москви, і Сергій Жигунов були у відносинах незабаром після виходу на екрани їх спільного серіалу "Моя прекрасна няня" - з 2006 по 2008 рік. У вересні 2008-го вона вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова.
  • Читайте також на theLime, як близькі Анастасії Заворотнюк, відреагували на чергові неправдиві новини про хворобу та лікування актриси.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях