Лайм

Зимові канікули на Мальдівах: дружина MONATIK'а показала нові фото з райського відпочинку

Подружжя насолоджуються відпочинком на теплому острові

Український хітмейкер MONATIK і його дружина Ірина Демічева свої зимові канікули проводять на Мальдівських островах. Барвистими знімками з райського відпочинку подружжя діляться на своїх сторінках в Instagram.

"Життя на острові, який можна обійти за 17 хвилин", - підписала серію живописних знімків Ірина. Дружина артиста також показала фото в купальнику, зроблене на тлі води блакитного кольору.

Дописувачі Ірини прийшли в захват від побаченого і залишили під постом багато теплих слів. "Яка краса, справжній рай", "Неймовірно красиво", "Райське місце", "Краса", - захоплюються шанувальники пари.

Відразу яскраве фото на особистій сторінці опублікував і сам MONATIK. "До зустрічі з акулами готовий", - написав співак.

Нагадаємо, що Ірина Демічева і Дмитро Монатік виховують двох синів. Подружжя не виставляють своє особисте життя напоказ і не показують обличчя діток громадськості. До недавнього часу ніхто не знав і їхніх імен. Розсекретити їх MONATIK вирішив в особливій формі - співак назвав їх в одному з треків.

  • Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, як і багато українських зірок свої зимові канікули проводить у теплих краях. Співачка насолоджується відпочинком на Балі - з собою вона взяла сина Леона і дочку Лауру. Разом зі співачкою і її дітьми на знімках засвітився і актор Павло Вишняков.
  • Читайте також на theLime, де українські знаменитості проводять відпустку. Настя і Потап втекли в Мексику, а Ігор Кондратюк вивчає мальовничі локації Нової Зеландії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях