Лайм

Прийшла до тями і відчула, що дихаю: українська співачка вперше розповіла про спробу суїциду

Спроба вкоротити собі віку змусила артистку кардинально змінити погляди на життя

Свого часу низка невдач штовхнула співачку Злату Огнєвіч на суїцид. На щастя, спроба звести рахунки з життям виявилася невдалою. Більш того, змусила артистку кардинально змінити погляди на життя.

Про це Огнєвіч розповіла на особистій сторінці в Instagram. У своєму пості співачка підкреслила, що після інциденту зрозуміла, як сильно вона любить життя, яке ледь не втратила.

"Прийшовши до тями і відчувши, що я все ще дихаю, насамперед мені захотілося побачити безкрає сонце, щоб воно заливало собою все навколо. Це був найсильніший поштовх, я немов прокинулася від хворобливого сну, усвідомивши, як же сильно я люблю життя", - згадала вона.

З того моменту Огнєвіч раз і назавжди вирішила бути тільки "кращою версією себе", і це стало її життєвим девізом. Приймаючи сьогодні важливі рішення, артистка задається питанням, чи зроблять вони її кращою, чи подарують їй ту внутрішню гармонію, яка так необхідна.

"Успіх-це стан твоєї свідомості, постійна праця, а не досягнення. Досягнення - це лише результати дій", - додала у своїх філософствуваннях співачка.

Для багатьох шанувальників та фоловерів артистки у соцмережі це зізнання стало новиною. У коментарях вони дякують долі, яка не дозволила співачці здійснити задумане: "Як добре, що все обійшлося", "Суїцид - не вихід. А він є з будь-якої ситуації", "Яка жесть. Добре, що ви живі", - вказали під постом.

  • Раніше Злата Огнєвіч заявила про переслідування агресивного шанувальника. Співачка навіть показала обличчя чоловіка, а також розповіла, що була змушена звернутися за допомогою до поліції.
  • Дивіться також на theLime відвертий кліп Злати Огнєвіч до знакової української пісні. Деякі його кадри розбурхують уяву.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях