Лайм

Вагітні та оголені: хто із знаменитостей не встояв перед модною фото-тенденцією

Які зірки знялися без одягу, будучи в положенні

Знімками оголених знаменитостей вже давно нікого не здивуєш. Але інша справа - зірки, які знімаються без одягу, будучи вагітними. Подібні фото вже встигли стати справжнім трендом в світі селебріті. І ми вирішили подивитися, хто ж взяв участь у цьому стихійному флешмобі.

Тренд зніматися в стилі ню, перебуваючи в положенні, з'явився вже досить давно. І він все ще не втрачає своєї актуальності. Хтось бачить в таких фото справжню жіночу красу, комусь навпаки подібні знімки здаються вульгарними. Як би там не було, багато зірок із задоволенням фотографуються оголеними, демонструючи свою вагітність.

Одним з найвідоміших подібних фото став знімок співачки Крістіни Агілери. Вона з'явилася на обкладинці журналу Marie Claire в одній лише легкій курточці, що прикриває груди.

Також на обкладинці іншого видання, Harper's Bazaar, блиснула своїми формами вічна конкурентка Христини - Брітні Спірс. Вона вирішила піти далі і не стала надягати на себе взагалі нічого, крім великого кольє.

Обкладинки з оголеними зірками стали справжнім хітом. Для видання Vanity Fair позувала свого часу оголена Демі Мур, знаменита актриса і колишня дружина Блюс Вілліса і Ентона Катчера.

Топмодель Сінді Кроуфорд теж не побоялася роздягнутися для обкладинки глянцю. Видання W-Magazine сфотографувало красуню повністю голою.

Розкішна Моніка Белуччі, будучи в положенні, знялася для обкладинок Vanity Fair кілька разів. Одне фото показує актрису абсолютно голою, вона лише прикриває бюст руками. На іншому Моніка позує в красивій білизні і легкому халаті.

Наталі Портман - відома скромниця світу кіно. Але навіть вона не встояла перед популярним трендом на ню-фотографії. Зірка знялася для Vanity Fair, прикриваючись лише легкої сорочкою.

Співачка Шакіра теж продемонструвала свої округлі форми на знімку. Але вона все-таки вирішила не оголюватися повністю і знялася в спідниці і бюстгальтері кремово-золотого кольору.

Модель Victoria's Secret і дружина вокаліста групи Maroon 5 Бехаті Прінслу відома своєю розкутістю. Дівчині не звикати зніматися в білизні, тому для більш яскравого фото вона вирішила позувати в одних джинсах.

Колега Бехаті, модель Кендіс Свейнпоул, майже один в один повторила фотографію своєї подруги. Правда, тут справа не в плагіаті, а в тому, що вагітних "ангелів" Victoria's Secret знімав один і той самий фотограф.

А ось світська левиця Кім Кардашьян не стала чекати професійної фотозйомки. Зірка звикла позувати перед об'єктивами камер в будь-якому вигляді. І своє вагітне фото красуня вирішила зробити сама. На ньому Кім позує повністю голою перед великим дзеркалом. І тільки вдала поза не дозволяє глядачеві розглянути пікантні частини тіла зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях