Лайм

Леся Нікітюк та її кривдник знялися в спільному кліпі: відео

Смішне відео присвячено високим дівчатам і низьким хлопцям

Леся Нікітюк вирішила спробувати себе в ролі виконавиці. Телеведуча записала трек "Дівчата-хмарочоси" і випустила іронічний кліп. Знятися в своєму першому музичному відео Леся запропонувала колезі Олександру Педану, який недавно жорстко розіграв її для свого шоу.

У своїй першій пісні Нікітюк співає про високих дівчат. Педан в свою чергу вирішив продовжити гумористичний трек, додавши до нього жартівливі рядки про чоловіків невисокого зросту. Для кліпу Леся приміряла кілька яскравих образів - телеведуча, ворожка і лижниця.

Шанувальники з захопленням прийняли спільну роботу телеведучих. Коментатори також оцінили вокальні дані Лесі.

"Пісня стане хітом", "Для настрою просто супер", "Які ви молодці, продовжуйте в тому ж дусі", "А Леся так гарно співає", "Леся йди співати, у тебе це добре виходить", "Леся, будь співачкою", - пишуть фани в коментарях під роликом.

  • Раніше Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кумедними знімками, зробленими під час трапези. "А як ви доїдаєте залишки новорічної розкоші?", - написала телеведуча.
  • Також Леся Нікітюк продемонструвала своє beauty-перевтілення. Телеведуча опублікувала колаж з двох знімків. На першому фото Леся зображена без косметики на обличчі, на другому - з "бойовим розфарбуванням".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях