Лайм

Надя Дорофєєва похвалилася спокусливими формами на відпочинку в Домінікані: фото

Співачка відправилася в довгоочікувану відпустку

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом відпочиває в Домінікані. Знімками з довгоочікуваної відпустки зіркове подружжя діляться на своїх сторінках в Instagram.

Співачка опублікувала в особистому мікроблозі кілька фотографій в купальниках. На одному з фото Надя красиво позує на піску, демонструючи свою витонченою фігуру.

"День другий. Я поки що з ранку роблю зарядку. І досі харчуюся майже правильно. А ви на відпочинку розслабляєтеся по повній або тримайтеся, типу там спортик, пп і фреші?", - поцікавилася вона у своїх дописувачів.

Публікація співачки всього за кілька годин зібрала понад 200 тисяч лайків та безліч позитивних відгуків. Фанати захоплюються спокусливими формами виконавиці. Не втрималася від коментаря і Джамала. "Красуня. Мені потрібен такий купальник і попа звичайно", - написала співачка.

  • Надя Дорофєєва та Володимир Дантес щасливі у стосунках 8 років, 4 з яких - у законному шлюбі. За цей період у закоханих виникало багато сварок і скандалів на ґрунті ревнощів. Про це співак відверто розповів в одному з недавніх інтерв'ю.
  • Солістка "Время и Стекло" вперше розповіла про захворювання, яке її спіткало 9 років тому. Цікаво, що в той момент Надя познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, музикантом Володимиром Дантесом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях