Лайм

Вітайте, хлопчик: Володимир Остапчук заінтригував шанувальників фото з лікарні

Телеведучий написав загадковий пост

Український телеведучий Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, зробив несподіване звернення з лікарні, чим неабияк заінтригував своїх шанувальників.

Так, на сторінці ведучого в Instagram з'явилося фото, на якому Володимир зображений біля лікарняного ліжка. Остапчук позує в одноразовому медичному одязі і без штанів. "Вітайте, хлопчик. І це тільки другий тиждень нового року!", - загадково підписав фото телеведучий.

Пост Остапчука викликав бурхливу реакцію у фоловерів. Деякі фани припустили, що Володимир знову став батьком і почали вітати з народженням сина. А інші вважають, що ведучий просто лежить в лікарні, а ця публікація - можливість в черговий раз пропіаритись.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук виховує двох дітей - дочку Емілію і сина Евана-Олександра, яких йому народила колишня дружина. З Оленою Войченко ведучий розлучився восени 2019-го після 12 років шлюбу.

  • Володимир Остапчук зізнався, що не вірить в любов до труни і в стосунки на все життя. Примітно, що інтерв'ю знімалося до того, як ведучий оголосив про розлучення з дружиною.
  • Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях