RU  UA

Зірки

Тоня Матвієнко показала, як підросла їх з Арсеном Мірзояном дочка: миле фото

Сьогодні Ніні виповнюється 4 рочки

15 січня день народження святкує не тільки Варвара Кошова, а й дочка українських артистів Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Ніні виповнюється 4 роки.

З нагоди свята зіркові батьки вирішили показати своїм шанувальникам, як виросла їх дівчинка. Тоня опублікувала миле фото іменинниці, на якому Ніна зображена в образі сніжинки. "Сьогодні нашому Сонечку - 4 рочки", - підписала знімок співачка.

Арсен в свою чергу розмістив в особистому профілі яскравий колаж. Судячи з усього, дочка артистів любить морозиво і пухнастих кроликів. "Королева! Тоня Матвієнко, спасибі за принцесу", - коротко прокоментував публікацію Мірзоян.

Шанувальники зіркової пари приєдналися до привітань, а також відзначили, що дівчинка росте справжньою красунею.

Нагадаємо, що Ніна з'явилася на світ 15 січня 2016 року. Дівчинку назвали на честь її зіркової бабусі - легендарної співачки Ніни Матвієнко. Подружжя також виховують старшу доньку Тоні від першого шлюбу - 21-річну Уляну.

  • Український артист MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона . У цьому місяці йому виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.
  • 11 січня день народження відсвяткувала старша дочка актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва - Назли виповнилося 25 років. Знаменитий батько публічно привітав дівчину з ювілеєм за допомогою соціальної мережі і показав її фото.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.