Лайм

Бачив сон про смерть: відомий музикант розповів, як подолав залежність і схуд на 60 кг

Сьогодні Тімбаленд може похвалитися атлетичною фігурою і тверезим життям

Американський репер і знаменитий продюсер Тімбаленд, що просував Бейонсе, Джастіна Тімберлейка, Ріанну, JAY-Z, Дрейка, Міссі Еліот та інших успішних музикантів, здивував мережу неймовірною фізичною трансформацією. Музикант позбувся зайвої ваги і впорався з залежністю від опіоїдів, про що розповів виданню Men's Health.

У 2011 році після лікування зуба Тімбаленд (Тімоті Мослі) отримав рецепт на наркотичні знеболюючі, і незабаром почав ними зловживати. Будучи залежним, він розлучився з дружиною, перестав сплачувати податки, почав втрачати гроші, але почувався "добре". Він не пам'ятає, скільки таблеток в день приймав, але їх було "забагато".

Незабаром Тімбаленд почав додавати у вазі, захворів на переддіабет, став млявим, втомленим і загубленим.

"Мені снився сон про смерть, - згадує він. - Я бачив себе з білим обличчям".

Саме тоді він вирішив взяти себе в руки і врятуватися заради трьох дітей. Однією з найскладніших речей став синдром відміни, і лише думки про дітей допомагали йому впоратися з ломкою і зберегти розум. Потім на допомогу прийшов спорт. Тімбаленд боксував, присідав, працював над поставою, стрибав зі скакалкою, і дуже скоро почав худнути. Через рік занять він скинув 22 кг, а сьогодні його прогрес дійшов до 60 кг.

У раціон музиканта входить курка, лосось, овочі, 3,5 літра води в день, також він відмовився оброблених продуктів. Тімбаленд продовжує тренування і не збирається зупинятися на досягнутому.

"Я не почуваюся завершеним. Не хочу коли-небудь відчувати це, інакше мій розум не діятиме. Богу потрібно, щоб я був тверезим, щоб я міг бачити, що мені потрібно, а не те, що я хочу", - говорить він.

  • У мережі обговорюють різке схуднення Адель. Шанувальникам кортить дізнатися, як співачка скинула більше 20 кг.
  • Чоловік сильно схуд і прославився новим обличчям - тепер він виглядає як зірка "Гри престолів". Успішна втрата ваги і подібність із Сандором Псом Кліганом зробили його зіркою інтернету.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: схуднення

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях