Лайм

Тренер Адель розповіла про строгу дієту, яка допомогла співачці схуднути на 45 кг

Співачка вдвічі скоротила рекомендовану добову норму калорій

Колишній особистий тренер Адель Каміла Гудіс розповіла про те, як 31-річній співачці вдалося схуднути на 45 кг. На її думку, своєю стрункістю Адель зобов'язана суворій дієті: зеленим сокам і 1000 ккал в день, пише Daily Mail.

Гудіс стверджує, що зміни в організмі Адель в значній мірі зводяться до зниження споживання калорій: співачка вдвічі скоротила рекомендовану добову норму для жінок.

"Вона тренується, але я думаю, що на 90% це дієта, - сказала тренер. - Це хороша дієта, щоб скинути вагу. Перший тиждень інтенсивний, зелені соки і споживання всього 1000 калорій. Адель не виглядає занадто худою - вона виглядає приголомшливо".

Фітнес-інструктора, яку в Лос-Анджелесі називають "чарівницею бразильського тіла", представили Адель через її подругу, дружину Роббі Вільямса Айду Філд. В маєтку співака вона влаштовувала жінкам спільні тренування.

"Коли вона прийшла на тренування, я не знала, хто це, а коли вона пішла, я подумала: "О, вона схожа на Адель", - згадує тренер. - Вона виглядає чудово, оскільки змінила свій спосіб життя і харчування".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях