Лайм

Пишна краса: солістка гурту KAZKA похвалилася фігурою в мокрому купальнику

Співачка насолоджується відпочинком на Шрі-Ланці

Олександра Зарицька в черговий раз довела, що не соромиться показуватися перед шанувальниками в купальнику, незважаючи на свої пишні форми. На цей раз вокалістка гурту KAZKA опублікувала знімок, зроблений на Шрі-Ланці.

Пікантне фото співачка оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. Саша позує на тлі мальовничого узбережжя океану в мокрому купальнику теракотового кольору. Свій пляжний образ співачка доповнила сонцезахисними окулярами і сяючою посмішкою.

Фото: instagram.com/kazka.band

На знімку також можна розгледіти величезні татуювання, які розташувалися на руках і ногах Олександри. Як раніше зізнавалася співачка, її тіло прикрашає більше 10-ти малюнків.

"Дуже красива", "Кішечка", "Пишна краса", "Дуже добре виглядаєш", "Дуже, дуже сексуальна, чарівна, мила, красива", "Така щаслива", "Чудове фото", - захоплюються фанати в коментарях під постом.

Фото: instagram.com/kazka.band

  • Відпочивають в ці дні і Потап з Настею Каменських. Пара регулярно ділиться яскравими знімками з відпочинку в Мексиці, на яких видно, що подружжя не тільки ніжаться на пляжі, але й активно займаються спортом.
  • Втекли від зими до сонця і Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом. Подружжя вибрали для відпочинку Домінікану. Зіркова пара публікує фотографії з відпустки, серед яких є і дуже відверті. На одному зі знімків солістка "Время и Стекло" позує топлес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях