Лайм

Памела Андерсон таємно вийшла заміж: хто став п'ятим чоловіком 52-річної зірки Playboy

Таємна церемонія відбулася 20 січня в Малібу

52-річна модель Памела Андерсон таємно вийшла заміж. П'ятим чоловіком знаменитості став 74-річний продюсер картини "Народження зірки" Джон Пітерс, для якого шлюб із зіркою Playboy також став п'ятим за рахунком.

Про це увечері 21 жовтня повідомляє The Hollywood Reporter. Закрита церемонія одруження нібито відбулася в Малібу 20 січня. "Красиві дівчата є скрізь. Я без проблем міг би вибрати когось, але протягом 35 років хотів тільки Памелу, - цитує джерело Джона Пітерса. - Вона робить мене диким. В хорошому сенсі цього слова. Вона надихає мене, а я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує".

Фото: hollywoodreporter.com

Примітно, що більше 30 років тому модель і продюсер вже зустрічалися, проте тоді до одруження не дійшло. Зараз пара відновила відносини і прийняла рішення узаконити їх.

"Памела ніколи повністю не розкривала свій потенціал як художник. Їй ще належить це зробити. У ній є набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не полюбив її так сильно", - додав у своєму коментарі виданню новоспечений чоловік моделі.

Познайомилися Андерсон і Пітерс в середині 80-х років в особняку Playboy. Тоді майбутня зірка чоловічого глянцю тільки переїхала до Лос-Анджелеса. Від коментарів з приводу весілля, модель, судячи з усього, відмовилася. Замість цього запропонувала короткий вірш, в якому зазначила, що глибоко закохана.

Фото: hollywoodreporter.com

Подробиць з особистого життя Андерсон також не побажала розкривати і на особистій сторінці в Instagram. Там 21 січня з'явився лише скромний пост, в якому модель назвала своє життя щасливим.

  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, у свої 52 актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях