Лайм

Голодувала через папараці: співачка Тейлор Свіфт розповіла про проблеми з харчуванням і самооцінкою

Зірку дуже турбували невдалі фото і необережні зауваження

У новому документальному фільмі Netflix "Міс Американа" 30-річна Тейлор Свіфт розповіла про розлад харчової поведінки, з яким зіткнулася через невдалі фотографії папараці.

У фільмі співачка каже, що коли вона бачила фото, на яких її живіт виглядав великим, або коли хтось в мережі писав, що вона вагітна, це змушувало її голодувати. Зірка почала турбуватися про свою харчову поведінку, коли вона почала впливати на її виступи.

"Я думала, що це нормально - відчувати, що я ось-ось втрачу свідомість в кінці або середині шоу, - згадує Свіфт. - Тепер я розумію, що якщо ви їсте, отримуєте енергію, стаєте сильнішими, ви можете відпрацювати всі ці шоу і не почувати себе виснаженим".

За словами співачки, відносно їжі вона керувалася тією ж психологією, яку застосовувала до всього іншого в своєму житті.

"Якщо мене хвалили, я думала, що все добре. Якщо мене лаяли, я називала це поганим", - говорить вона.

Сьогодні Тейлор Свіфт змирилася з тим, що розмір XXS для неї не є нормою, але раніше вона абсолютно не підозрювала, що з нею щось не так. Коли хтось питав, чи добре вона їсть, дівчина відповідала: "Про що ти говориш? Звичайно я їм. Просто я багато тренуюся".

"І я дійсно багато тренувалася. Але я не їла", - зізнається співачка.

  • Настя Каменських ніяк не догодить фанам - співачці радили схуднути, а тепер звуть худою. Спори почалися після того, як вона показала свіжі фото з Мексики.
  • У мережі обговорюють різке схуднення Адель. Шанувальникам кортить дізнатися, як 31-річна співачка скинула більше 20 кг.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях