Лайм

Королівська родина готова до повернення принца Гаррі і Меган: Канада стала для них не найкращим місцем

Переїзд подружжя в Канаду виявився не таким благополучним, як вони очікували

Після відмови від королівських повноважень принц Гаррі і Меган Маркл вирушили до Канади, але члени королівської родини готуються до їхнього можливого повернення. Видання Sunday Times з посиланням на джерело, близьке до Букінгемського палацу, повідомляє, що за межами Великобританії герцога і герцогиню Сассекських чекають не менш серйозні випробування.

"Палац дуже турбується [про Гаррі і Меган], тому що за межами родини вони вразливі, - сказало джерело. - Вони будують плани на випадок непередбачених обставин, якщо Сассекські раптом одумаються і скажуть: "Чи можемо ми повернутися під ваше крило?"

За словами інсайдера, батько Гаррі принц Чарльз і брат принц Вільям готові простягнути руку допомоги, не вимагаючи від пари виконання королівських обов'язків.

"Вони дзвонять [Гаррі], намагаються поговорити і пропонують допомогу, - сказало джерело. - Усі згодні з тим, що це вразлива сім'я. Ніхто не скаже, що вони не можуть повернутися. Вони не повернуться до королівських обов'язків, але у них може бути період реабілітації і відновлення".

Ці новини з'явилися в ЗМІ разом із повідомленнями про те, що переїзд принца Гаррі і Меган Маркл в Канаду не був таким гладким, як очікувалося. Поїхавши геть від британських таблоїдів, подружжя зіштовхнулося з канадськими. За публікацію фото Меган і Арчі, які гуляють в парку Ванкувера, вони пригрозили подати на місцевих папараці до суду.

Канадці також поспішили продемонструвати, що їхній гостинності є межа. На стіл прем'єр-міністра Джастіна Трюдо вже потрапила петиція, в якій канадські платники податків заявили, що не хочуть оплачувати колосальні рахунки за охорону принца Гаррі і Меган.

Через галас в пресі подружжям довелося оголосити, що вони готові відшкодувати платникам податків витрати на охорону в їхніх приватних справах, не пов'язаних з королівськими заходами.

Останнім випробуванням, з яким зіткнулася пара, став землетрус силою 4,5 бала. Епіцентр його знаходився біля острова Ванкувер, де вони оселилися. Поштовхи відчувалися і на суші, нагадуючи, що укриття Меган і Гаррі знаходиться над зоною субдукції Каскадія - потенційно небезпечної лінії розлому, де через кожні 300 років трапляються землетруси магнітудою до 9-10.

  • Ім'я Меган Маркл перетворили на дієслово. Якщо вас не цінують на роботі або у стосунках, можете просто меганмарклити.
  • Схоже, відносини Меган Маркл з батьком вкрай зіпсувалися. Він звинуватив її в руйнуванні королівської родини і припустив, що вона відмовилася від повноважень з жадібності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях