Лайм

Співачка Селена Гомес звинуватила Джастіна Бібера в емоційному насильстві

Колишня дівчина Бібера зробила несподіване зізнання

27-річна Селена Гомес, яка з 2010 до 2018 року підтримувала складний і непостійний любовний зв'язок із Джастіном Бібером, в інтерв'ю NPR розповіла про емоційне насильство з боку співака.

За словами Гомес, у стосунках з Бібером вона перебувала в статусі "жертви".

"Не хочу проявляти неповагу, але я відчуваю, що стала жертвою певного насильства. Емоційного насильства, - заявила співачка. - Мені довелося подорослішати, щоб усвідомити це. Хоча я точно не хочу витрачати решту свого життя на розмови про це, я дійсно пишаюся собою".

Схоже, Джастін Бібер, який у вересні 2018 одружився зі своєю давньою пасією Хейлі Болдуін, дійсно став для Селени Гомес минулим.

"Я відчуваю себе сильнішою, ніж будь-коли, і я знайшла спосіб вийти з цієї ситуації найкращим чином", - говорить зірка.

Джастін Бібер і Селена Гомес зустрічалися з 2010 по 2013 рік. У 2015 році співак завів роман з моделлю Хейлі Болдуін, але в 2016-му стало відомо про розставання пари. Рік по тому Бібер і Гомес знову зійшлися, але Джастін відновив спілкування з колишньою коханою. Після остаточного розставання з Селеною в 2018 році він поспішив оголосити про заручини з Хейлі Болдуїн. У вересні пара узаконила свої стосунки, а рік по тому влаштувала розкішну весільну церемонію, фото якої довгий час миготіли в світових ЗМІ.

  • Раніше Джастін Бібер розповів про невиліковну хворобу Лайма. Співак звернувся до тролів, які називали його наркоманом.
  • 25-річний канадський співак Джастін Бібер випустив кліп на пісню 10,000 Hours , записану спільно з кантрі-дуетом Dan + Shay. У ролику знялися улюблені всіх трьох виконавців, в тому числі і молода дружина Джастіна Бібера - Хейлі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях