Лайм

Дружина MONATIK'а показала невідомого раніше члена сім'ї - комусь мілаха навіть здалася лялькою

У подружжя є цуценя по кличці Мона

Ірина Демічева, дружина популярного українського артиста MONATIK'а (Дмитра Монатика), познайомила шанувальників з найменшим членом сім'ї - собачкою породи мальтипу. Цей пухнастий клубочок більше схожий на плюшеву іграшку, ніж на цуценя.

Фото мілахи Ірина опублікувала на особистій сторінці в Instagram. У підписі до знімка дружина співака розповіла, що вихованця звуть Мона. "Наша маленька Мона. Так само чарівна як Мона Ліза", - написала Демічева.

Фото: instagram.com/irinamonatik

Дописувачі Ірини тут же вибухнули розчулення коментарями на адресу Мони. Ще б пак, вона така мила.

"Ось хлопчакам жива іграшка!", "Ай милість яка", "Боже, це якесь плюшеве диво", "Чудова Мона", "Мімімішна", "Маленька кучерява краса," Лапуся яка", - захоплюються коментатори.

Пізніше Ірина опублікувала ще один милий знімок Мони, але вже з Монатіком. На фото Дмитро тримає собачку на руках, ніжно притискаючи її до грудей.

Фото: instagram.com/irinamonatik

  • Раніше в соціальних мережах подружжя з'явився кадр, на якому Ірина позує в бікіні, стоячи в блакитній воді Індійського океану. Автором незвичайного знімка виступив її знаменитий чоловік.
  • MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У цьому місяці йому виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Monatik

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях