Лайм

Енріке Іглесіас та Анна Курнікова знову стануть батькам - чуткам знайшлися підтвердження

Вагітну дружину співака помітили у Майамі

У ЗМІ цього тижня пройшли чутки, що незабаром російська тенісистка і модель Анна Курнікова народить співаку Енріке Іглесіасу третю дитину. Вже сьогодні у мережі з'явилися цьому підтвердження - знімки пари в Майамі, на одному з яких чітко видно кругленький живіт вагітної спортсменки.

З початку нового року 38-річна Курнікова та 44-річний Іглесіас вирушили до Майамі, звідки діляться яскравими фото в Instagram. Що правда, замість себе пара показує фанам мальовничі локації, дітей і тварин. А от мексиканському журналу HOLA! вдалося роздобути найцікавіший для них кадр.

Пару зняли на прогулянковій яхті. На фото Курнікова одягнена в об'ємну спортивну кофту, яка вже не приховує змін її фігури. У свою чергу, телеканал Telemundo Entretenimiento стверджує, що третя дитина зіркової пари з'явиться на світ вже у березні.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас та Анна Курнікова разом вже понад 15 років. У грудні 2017-го співак і модель стали батьками - в їхній родині з'явилися близнюки Ніколас та Люсі.

  • Раніше актриса Мілла Йовович розповіла про модельну кар'єру 12-річної дочки. Подібність дівчинки з 44-річною матір'ю не перестає вражати її шанувальників.
  • Супермодель Ірина Шейк розповіла про життя після розставання з Бредлі Купером. 34-річній зірці подіумів складно впоратися з роллю самотньої матері.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях