Лайм

Співачка МакSим бере паузу в кар'єрі через проблеми зі здоров'ям

Менеджер артистки виступила з офіційною заявою

Російська співачка МакSим (Марина Абросимова) йде у безстрокову творчу відпустку. Таке рішення виконавиця прийняла у зв'язку із загостренням проблем зі здоров'ям, пов'язаних з травмами, отриманими у ДТП.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила менеджер співачки Маргарита Соколова. За її словами, МакSим тимчасово залишає сцену за настійною рекомендацією лікарів. Скільки ж часу триватиме ця перерва, невідомо. Всі майбутні концерти співачки, а також заплановані заходи скасовані.

"Ми приносимо всім найглибші вибачення за скасування майбутніх концертів і заходів. З усіма організаторами питання буде вирішуватися індивідуально. Просимо вибачення у всіх наших глядачів, для яких концерти були такими довгоочікуваними. Я прошу вас віднестися до ситуації, що склалася з великим розумінням і проявити повагу до артистки так, як ви завжди це робили", - додала Соколова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Маргарита Соколова (@sokllovamargarita)

Нагадаємо, що аварія сталася навесні 2019 року. МакSим їхала в аеропорт, 23 квітня вона повинна була полетіти на зйомки нового кліпу. По дорозі у автомобіля лопнуло колесо, після чого його понесло на мокрій трасі і ледь не викинуло в кювет. Співачка сильно вдарилася головою, а її тіло вкрилося синцями і гематомами.

  • Шанувальники інді-гурту Imagine Dragons засмучені новиною про уход музикантів зі сцени. І це правда, вокаліст Ден Рейнольдс дійсно збирається тимчасово залишити свою діяльність, і на це у нього є цілих чотири причини.
  • Раніше світові таблоїди заговорили про уход американської хіп-хоп-виконавці Нікі Мінаж зі сцени. Всьому виною - неоднозначний пост в Twitter-акаунті епатажної співачки, в якому вона говорить про бажання бути з родиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: МакSим

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях