Лайм

24 години в дорозі: Регіна Тодоренко наважилася на тривалий переліт з однорічним сином

Телеведуча прищеплює дитині любов до подорожей

Українська телеведуча Регіна Тодоренко разом з сином відправилася на Мальдіви. Зіркова мама та однорічний Майкл провели в дорозі 24 години, поки дісталися до теплого острова.

Про це зірка "Орла і Решки" розповіла на особистій сторінці в Instagram. Свою публікацію Регіна супроводила спільним знімком з малюком, на якому вони здображені біля літака.

"Сину, ти - мій герой! Витримати 3 літаки та один спідбоут - це неймовірний показник витривалості! 24 години в дорозі, і ми на морі. Для справжніх мандрівників - сущі дрібниці", - написала Тодоренко.

Наступне фото Регіна зробила вже на пляжі. У своєму пості телеведуча зазначила, що адаптація пройшла успішно, хоча у сина часто змінюється настрій.

"Адаптація на Мальдівах проходить успішно: плачемо, сміємося і знову ридаємо, а потім знову сміємося!", - написала зіркова матуся.

  • Раніше Регіна Тодренко поділилася з шанувальниками новим сімейним знімком з недавньої фотосесії. На ньому телеведуча зображена з чоловіком та їх первістком. Фанати пари стали порівнювати малюка з батьками і не змогли вирішити, на кого ж він більше схожий, на маму чи на тата.
  • Регіна Тодоренко і Влад Топалов зворушливо привітали сина з днем народження. 5 грудня Міші, якого батьки називають на американський манер Майклом, виповнився рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях