Лайм

Біллі Айліш заступилася за співака, якого звинувачують в нездоровому інтересі до молодих дівчат

18-річну співачку обурило, що її спілкування з Дрейком вважають дивним

Як і мільйони інших людей, 33-річний репер Дрейк захоплюється творчістю Біллі Айліш, що отримала в 2020 році чотири нагороди "Греммі". Але шанувальники юної зірки були обурені, дізнавшись, що виконавиця хіта "Bad Guy" отримувала повідомлення від Дрейка, коли їй було всього 17 років. У новому інтерв'ю для Vogue співачка вирішила роз'яснити ситуацію, що викликала в мережі пересуди.

"Всі такі чутливі, - сказала 18-річна співачка. - Дорослий чоловік не може бути шанувальником артиста? Є багато інших людей, про яких інтернету варто було б турбуватися. Ви що, дійсно збираєтеся говорити, що Дрейк моторошний, бо він мій фанат, а потім підете голосувати за Дональда Трампа? В інтернеті зараз такий до біса дурний бардак".

Про спілкування репера і неповнолітньої співачки стало відомо минулого рку, коли Біллі Айлиш розповіла Vanity Fair про люб'язність знаменитого канадця.

"Дрейк - наймиліший чувак, з яким мені доводилося спілкуватися, - сказала вона. - Я тільки переписувалася з ним, але він дуже добрий. Йому не потрібно бути приємним, розумієте про що я? Він знаходиться на тому рівні, коли не потрібно бути милим, але він все ж такий".

Після цього зізнання користувачі мережі згадали про дивну дружбу Дрейка і 15-річної Міллі Боббі Браун.

"Я люблю його. Ми зустрілися в Австралії, і він насправді фантастичний. Ми обмінювалися повідомленнями одного разу, і він написав: "Я так за тобою сумую", а я відповіла: "Я сумую сильніше". Він чудовий", - розповіла актриса "Дивних див" виданню Access Hollywood.

Коли інтернет дружно звинуватив Дрейка в нездоровій пристрасті до молодих дівчат, Браун також заступилася за старшого товариша.

"Мені пощастило, що люди в шоу-бізнесі витрачають свій час, щоб допомогти мені з кар'єрою, діляться своєю мудрістю і настановами. Я дуже щаслива мати таких чудових людей в житті. Ви не повинні вирішувати це за мене", - сказала юна зірка.

Незважаючи на статус одного з найпопулярніших реп-виконавців в світі, Дрейк вважає за краще приховувати своє особисте життя від публіки. У 2017 році французька художника Софі Брюсса народила від нього сина на ім'я Адоніс, але своє батьківство музикант підтвердив лише чрез рік. У період з 2009 по 2016 рік він зустрічався з Ріанною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях