Лайм

У пісні Біллі Айлиш ховається найстрашніший звук на світі - і все це витівки її брата

Працюючи над дебютним альбомом, співачка та її продюсер почали розгулювати з диктофоном

Брат Біллі Айліш та її продюсер Фіннеас О'Коннел, який нещодавно з'явився в новому кліпі співачки Everything I Wanted, погостював у студії вечірнього шоу Джиммі Феллона і розповів про два цікавих моменти у піснях сестри.

Біллі Айлиш і Фіннеас О'Коннел на церемонії Греммі-2020 Фото: Getty Images

Записуючи дебютний альбом When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, у Біллі та Фіннеаса виникла ідея пошукати реальні звуки, які можна було б заміксувати у музику та зробити частиною треків. Їм це вдалося, і так у пісні Bury A Friend з'явився найстрашніший звук на світі - дзижчання стоматологічної бормашини.

Як розповів Фіннеас, відвідуючи стоматолога, Біллі зуміла записати на диктофон той самий огидний звук бормашини. У пісні він з'являється на позначці 2:55.

На цьому експерименти брата та сестри не закінчилися. Працюючи над хітом Bad Guy, який зібрав у YouTube вже більше 700 млн переглядів, продюсер та співачка використовували замість хай-хетів сигнал пішохідного переходу, який видають австралійські світлофори.

До речі, ось-ось, за словами Фіннеаса, його знаменита сестра оголосить дату релізу пісні, яка увійде до трек-листа нової "бондіани".

  • Нагадаємо, Біллі Айліш та її брат стали тріумфаторами премії Греммі-2020, співачка здобула перемогу у всіх головних категоріях: "Альбом року" та "Кращий поп-альбомом", "Пісня року", "Запис року", а також "Кращий новий артист". Дебютний лонгплей приніс Фіннеасу статуетку в категорії "Продюсер року".
  • Наприкінці січня Біллі Айліш шокувала фанатів зізнанням про суїцидальні думки, які переслідували її у 2018 році через депресію. У новому інтерв'ю Vogue співачка пояснила, що надломило її психічне здоров'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях