Лайм

Страхова компанія вважає, що Шеннен Доерті розповіла про рак 4 стадії заради виплат

Страховик заявив, що актриса хоче отримати гроші на ремонт будинку

Американська страхова компанія State Farm заявила, що хвора на рак 4 стадії актриса Шеннен Доерті просто "шукає співчуття і виплат" на ремонт свого будинку в Каліфорнії, пише видання Page Six.

Під час лісових пожеж в Каліфорнії в 2018 році будинок зірки серіалів "Беверлі Хіллз, 90210" і "Зачаровані" постраждав. Її майно було застраховане в State Farm, але компанія відмовилася виплачувати повну вартість ремонту. Через це в 2019 році актриса подала на страхового гіганта в суд, і тепер юристи компанії заявили, що своїм зізнанням про рак Доерті "просто хоче домогтися співчуття" і "змусити State Farm відновити її дім".

"Позивач неправомірно стверджує, що вона має право на відновлення всього свого будинку вартістю 2,7 мільйона доларів, тому що у неї рак молочної залози і хронічна обструктивна хвороба легень", - йдеться в судових документах.

Нагадаємо, що 48-річна Доерті повідомила, що її рак повернувся після трирічної ремісії, і її діагноз буде оприлюднено під час судового процесу.

"Я б воліла, щоб люди почули це від мене. Я не хочу, щоб це було спотворено в судових документах, - сказала вона в інтерв'ю "Доброго ранку, Америка". - Я хочу, щоб це було реально і достовірно. Я хочу контролювати розповідь".

State Farm, в свою чергу, стверджує, що в будинку Доерті знайшли тільки пошкодження від диму, а не від вогню, і страхова вже заплатила 1 мільйон доларів за ремонт, професійне прибирання і оренду тимчасового житла для актриси.

  • Шеннен Доерті поділилася зворушливим посланням після діагностики 4 стадії раку. Зірка нагадала друзям і шанувальникам важливу істину про життя і смерті.
  • Раніше актор з "Дивних див" ліг на четверту операцію - і все через рідкісну хворобу. Його шепелявість в серіалі здається кумедною, але в житті хлопцеві не до сміху.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях