Лайм

Таїсія Повалій стривожила шанувальників знімком на інвалідному візку: що сталося зі співачкою

Співачка опублікувала лякаючий кадр

Співачка Таїсія Повалій поділилася в Instagram фотографією з лікарні, яка неабияк налякала її шанувальників. На знімку артистка сидить в інвалідному візку з медичною маскою на обличчі.

У підписі до фото Повалій розповіла своїм фанам про те, що її переслідує низка невдач. Спочатку зламалася кавоварка, потім вийшли з ладу гаражні ворота, і, на додачу до всього, на співачку обрушилися проблеми зі здоров'ям. Правда, вдаватися в подробиці Таїсія не стала, але дала зрозуміти, що проблеми пов'язані з ногою.

"Ооооо, Боги, і тут моя нога! Минуле хапає мене за ноги", - написала співачка.

Шанувальники співачки закидали свого кумира коментарями з побажаннями якнайшвидшого одужання. "Господи! Що сталося? Сподіваюся нічого страшного, одужуйте скоріше!", "Будьте здорові наша улюблена", "Здоров'я вам", - пишуть фанати Повалій.

  • Продюсер Ігор Ліхута початок 2020 року провів в лікарні. Справитися з недугою йому допомогли лікарі приватної клініки, а також дружина Таїсія Повалій, яка кожен день з'являлася в лікарняній палаті.
  • Раніше Таїсія Повалій вперше стала бабусею - син артистки від першого шлюбу Денис і його дружина Світлана подарували їй довгоочікуваного онука.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях