Лайм

Меттью Перрі останнім з "Друзів" завів аккаунт в Instagram: перша публікація актора

Тепер всіх шістьох акторів з серіалу "Друзі" можна знайти в Instagram

Слідом за Дженніфер Еністон, яка в минулому році викликала фурор першою публікацією в Instagram, в соціальній мережі зареєструвався ще один актор з "Друзів" - Меттью Перрі. Тепер шанувальники серіалу можуть стежити за життям всіх шістьох зірок сіткому.

На даний момент число фоловерів його сторінки склало близько 4 мільйонів осіб. Сам Перрі встиг підписатися на колег по серіалу: Кортні Кокс, Лізу Кудроу, Девіда Швіммера, Метта Леблана, Дженніфер Еністон, а також зробити першу публікацію.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Matthew Perry (@ mattyperry4)

"Ось як я схвильований, щоб нарешті бути в Instagram. Отже, поїхали", - підписав Перрі коротке відео, на якому радіє і танцює. Всього за кілька годин пост актора зібрав більше 2 мільйонів лайків.

Колеги Меттью за серіалом зраділи тому, що він нарешті зважився завести аккаунт в Instagram. Однією з перших на це відреагувала Ліза Кудроу, яка зіграла в "Друзьях" Фібі.

"Нарешті! Так! Не вірю своїм очам! Ласкаво просимо в інстаграм, Меттью Перрі", - написала акторка, прикріпивши до посту архівне фото з актором.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lisa Kudrow (@lisakudrow)

А Дженніфер Еністон не упустила можливості пожартувати над актором. "Я в шоці, Метті останнім приєднався до Instagram, враховуючи, що він був хм ... хм ... хм", - написала акторка.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

  • Раніше Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram. Поява в соціальних мережах було для акторки стратегічним кроком.
  • Також Дженніфер Еністон показала миле фото з Кортні Кокс і Лізою Кудроу. Через 25 років з початку серіалу "Друзі" акторки підтримують близькі стосунки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях