Лайм

Лідер гурту Muse готується вдруге стати батьком: зворушливе фото

Дружина музиканта оголосила про вагітність

Фронтмен британського рок-гурту Muse Меттью Белламі та американська модель, зірка Playboy Елль Еванс готуються стати батьками.

Про це дружина музиканта повідомила у себе в Instagram, виклавши фотографії з округлим животиком. На знімках Елль позує серед зелені в обіймах чоловіка.

"Наша маленька сім'я зростає", - написала модель, додавши смайли у вигляді двох сердець і зодіакального знаку Близнюків. Можливо, дівчина таким чином натякає, що вони з музикантом чекають не одну дитину, а відразу двох.

Меттью і Елль почали зустрічатися в 2015 році. Через два роки музикант зробив моделі пропозицію руки і серця. У серпні 2019 закохані зіграли пишне весілля на березі Тихого океану в Малібу.

До зустрічі з Еванс, Белламі був у стосунках з американською акторкою Кейт Хадсон. Вони прожили разом 4 роки і стали батьками хлопчика по імені Бінгем, який з'явився на світ в 2011 році.

  • Американський актор Келлан Латс, який зіграв вампіра Емметта Каллена в серії фільмів "Сутінки" повідомив шанувальникам трагічну новину - його дружина Бріттані Гонсалес втратила дитину, будучи на 6-му місяці вагітності. Подружжя чекали дівчинку.
  • Мілла Йовович показала перші фото новонародженої дочки і пояснила її незвичайне ім'я. Тепер в сім'ї акторки та її чоловіка-режисера є три чарівних дівчинки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Muse

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях