Лайм

Дженніфер Еністон - 51: в день народження актриса похвалилася стильною фотосесією в білизні

Фігура і зовнішність актриси доводить, що вік - всього лише цифри

11 лютого Дженніфер Еністон відсвяткувала 51-й день народження, і з нагоди свята журнал Interview опублікував її відверту бесіду з колегою Сандрою Баллок. Інтерв'ю зірки "Ранкового шоу" прикрасила ефектна фотосесія, і сама Еністон не змогла не поділитися яскравими фото зі своїми 27,7 млн прихильників в Instagram.

"Спасибі за такий сюрприз на день народження. Не знала, що це вийде сьогодні. Відчуваю гордість і честь святкувати з цією обкладинкою. Дякую команді Interview за вшанування жінок в будь-якому віці... бути 51-річною досить весело", - написала актриса.

В інтерв'ю Еністон розповіла, як їй вдається залишатися життєрадісною і не розчаровуватися, коли справи йдуть не так, як треба.

"Думаю, це відбувається через те, що я виросла в дестабілізованій родині і не відчувала себе в безпеці. Я спостерігала за тим, як дорослі бувають недобрими одне до одного, і це змусило мене думати: "Я не хочу так робити. Я не хочу бути такою. Я не хочу це відчувати. Я не хочу, щоб хтось ще, з ким я коли-небудь контактувала, відчував це". Тому я думаю, що я повинна подякувати своїм батькам. Ви можете або сердитися, або бути мучеником, або ви можете сказати: "У вас їсти лимони? Давай зробимо лимонад".

Фотографії бездоганної фігури іменинниці зібрали 6,4 млн лайків і десятки тисяч коментарів, серед яких знайшлося місце і для друзів Дженніфер.

"Я в ауті", - захопилася Хейлі Бібер.

"Боже правий, ти прекрасна всередині і зовні", - написала Дрю Беррімор.

"Завжди приголомшлива", - зазначила Різ Уізерспун.

Компліменти та привітання для Дженніфер Еністон також залишили Кортні Кокс, Мінді Калінг, Ешлі Бенсон, Мерайя Кері, Карлі Клосс, Гвен Стефані, Марія Шарапова, Ліза Кудроу, Гвінет Пелтроу та інші зірки.

  • Раніше Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон. Багато хто мріяв про те, щоб Бред і Джен знову стали парою, але у колишнього подружжя на це своя думка.
  • Тренер 50-річної Дженніфер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, адже справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях