Лайм

Маколей Калкін знову заступився за Майкла Джексона і розповів, як проводив час з покійним співаком

Актор наполягає, що старший товариш ніколи не робив з ним нічого дивного

Маколей Калкін і Майкл Джексон познайомилися незабаром після виходу фільму "Сам удома" (1990), і аж до смерті співака в 2009 році їх пов'язували близькі стосунки. Коли Джексона звинуватили в педофілії, Калкіна почали засипати питаннями про дивну дружбу з дорослим чоловіком. З року в рік актор наполягає на його невинності, і в новому інтерв'ю для Esquire він ще раз підтвердив в свою точку зору.

Калкін згадує, що незважаючи на 22-річну різницю у віці, Джексон часто поводився як дитина. Разом вони любили розігрувати людей по телефону: співак дзвонив незнайомцям і говорив: "Здрастуйте, я хотів би купити холодильник. Наскільки гарні ваші холодильники?" Все це дуже веселило 10-річного хлопчика.

В останній раз друзі зустрілися в 2005 році в будівлі суду округу Санта-Барбара в 2005 році, коли Макколею було 24 роки, а Джексону - 46. Тоді Калкін давав свідчення на захист співака, якого звинувачували в нарузі над 13-річним хлопчиком, у якого був рак. Врешті-решт його виправдали.

"Це правда: він ніколи нічого мені не робив, - заявляє сьогодні 39-річний актор. - Я ніколи не бачив, щоб він щось робив. І особливо сьогодні у мене немає причин щось приховувати. Хлопець помер. Зараз саме час поговорити. І якби мені було про що розповісти, я б обов'язково це зробив. Але ні, я ніколи нічого не бачив, він ніколи нічого не робив".

Калкін є хресним батьком 21-річної дочки співака, Періс Джексон, і вони дуже близькі. Маколей передав їй свою дивну звичку красти ложки в кафе, ресторанах і літаках. Вони до сих пір обмінюються ложками, і у них на передпліччях однакові татуювання.

"Це невинна річ. Це не означає, що ви щось руйнуєте, наприклад, крадете шахову фігуру, і дошка стає неповною", - пояснив актор.

  • На головну роль в римейку "Один вдома" обрали актора. У юного Арчі Єйтса вже є досвід: він зіграв в оскораносному фільмі Тайки Вайтіті "Кролик Джоджо".
  • З виходу культової різдвяної комедії "Один вдома" пройшло вже 29 років. Ось, як її актори виглядають сьогодні (на фото їх не впізнати).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях