Лайм

Таємничий француз і художник з Італії: за кого збираються заміж учасниці "Топ-моделі по-українськи"

Що відомо про особисте життя учасниць та учасників реаліті

Зміни в особистому житті Діми Сукача, учасника реаліті-шоу "Топ-модель по українськи" на Новому каналі, не пройшла повз його глядачів. З недавнього часу хлопець живе зі своєю коханою Таїсією Аускайте, що активно обговорюється як у соцмережах, так і в ЗМІ. Адже надії багатьох дівчат тепер безнадійно знищені.

Але розбивати серця здатен не тільки Діма, адже великі плани на майбутнє вже є і у деяких інших зірок проекту. Читайте далі, як складається особисте життя моделей Вікторії Маремухи, Даші Майстренко, Юлії Біньковської та інших.

Вікторія Маремуха та Луї

Фото: Новий канал

Фіналістка другого сезону шоу Вікторія Маремуха взагалі готується до весілля з громадянином Франції. Пропозицію руки і серця 35-річний Луї зробив дівчині наприкінці минулого року. Як зізнається модель, при знайомстві чоловік їй зовсім не сподобався, але з часом вона зрозуміла, що їх пов'язують взаємні почуття.

До заповітного "так" Вікторія та Луї були разом більше трьох років, але про відносини пари знали лише найближчі. Наречений моделі не визнає соцмереж і кілька спільних фото в Інстаграм дівчини з'явилися лише нещодавно. У своєму спілкуванні з журналістами Нового каналу Маремуха зізналася, що одного разу шлюб з іноземцем їй передбачила циганка. "А ще - що у мене буде двійня або близнюки", - згадала вона.

Даша Майстренко і Томас Агнес

Фото: Новий канал

А от фіналістка третього сезону Даша Майстренко не приховує, що вже півтора року зустрічається з чоловіком, "якого шукала все своє життя". Італієць Томас Агнес - художник з Риму. Свого часу пара познайомилася у соцмережі і зустрілася лише кілька місяців потому.

Кохання з першого погляду не сталося, розповідає Даша, але з часом чоловік зумів зацікавити її. Різниця у віці моделі і художника становить 15 років, але парі вже не до цього.

Юлія Біньковська і Антон Дудка

Фото: Новий канал

Учасниця третього сезону Юлія Біньковська щаслива у стосунках зі спортсменом Антоном Дудкою. Пара познайомилася в Луцьку всього за кілька днів до 14 лютого. І цього часу хлопцеві вистачило, щоб зрозуміти, що найближчий День закоханих має стати для них особливим.

Ярослава Крутова та Діма Топоринський

Фото: Новий канал

По-справжньому доленосним проект "Топ-модель по-українськи" став для Ярослави Крутової та Діми Топоринского. Пара познайомилася на зйомках реаліті, а незабаром вже вирішила жити разом.

Узаконити свої стосунки Ярослава та Діма хотіли ще влітку минулого року, але графік обох не дозволяє відкласти всі турботи і зайнятися весіллям. У всякому разі поки що.

Юлія Дихан і Ян Знамеровский

Фото: Новий канал

Зірка другого сезону шоу Юля Дихан вже більше року зустрічається з Яном Знамеровским. Останнім часом пара проживає у Варшаві (Польща) і міркує про весілля. Деякий час модель жила на дві країни, але незабаром зрозуміла, що стосунки на відстані - штука складна.

Сьогодні Дихан впевнена, що поруч з нею ідеальний чоловік, з яким вона охоче проживе все життя.

  • Раніше ми розповідали про те, як переможниця "Супермоделі по-українськи" Маша Гребенюк раптом вирішила змінити зовнішність. Дівчина віддала перевагу натуральному волоссю.
  • Дивіться також на theLime, як учасниця "Топ-моделі по-українськи" виступила на останньому показі Жана-Поля Готьє в Парижі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях