Лайм

Дружина Бабкіна показала 8-місячного сина і похвалилася першими досягненнями малюка

Сьогодні малюкові виповнюється 8 місяців

18 лютого молодшому синові Сергія та Сніжани Бабкіна виповнюється 8 місяців. На честь маленького свята танцівниця вирішила поділитися першими досягненнями Єлисея.

Так, на своїй сторінці в Instagram зіркова матуся опублікувала забавну фотографію, на якій малюк дивиться у вікно, а поруч з ним сидять домашні улюбленці сім'ї Бабкіних - канадські сфінкси Цея та Кокос.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

"За цей місяць стільки всього сталося! Єлисей поповз. Сам сідає. Любить стояти в гірці (на витягнутих ручках і ніжках). Сам встає, тримаючись за щось. З новенького в їжі - іноді додаю в супік м'ясну консервочку і на ніч даю безмолочну кашку", - написала Сніжана.

Сергій в свою чергу опублікував спільне фото з дружиною і написав: "Сьогодні нашому Єлисею Сергійовичу 8 місяців! Наша святкова кава в честь нашої нової ери, завдовжки в 8 місяців".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@Babkin_official)

  • Раніше Сергій Бабкін влаштував імпровізований концерт на кухні. Дружина артиста опублікувала трепетне відео, на якому музикант співає для маленького Єлисея.
  • Зіркова пара Сергій і Сніжана Бабкін стали героями свіжого випуску журналу "Наталі". Подружжя прикрасили обкладинку глянцю, знялися в стильній фотосесії, а також розповіли про свою сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях