Лайм

Вагітна Джамала показала ніжні фото - фанати думають, що співачка чекає дівчинку

На нових знімках співачка випромінює щастя

Українська співачка Джамала, яка готується стати мамою вдруге, поділилася з шанувальниками знімками, зробленими після концерту в Одесі.

На фото, опублікованих в Instagram, артистка зображена в рожевому комбінезоні, усипаному паєтками, поверх якого накинула тренч з тканини, яка переливається. Джамала широко посміхається, і буквально світиться щастям.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Одеса. Говорила, що ваше місто робить особливим не море, не смачна їжа, не шарм вулиць і будинків, а саме люди! Або мені так пощастило з вами? Спасибі за теплу зустріч! За подарунки! За квіти!", - написала співачка.

Шанувальники в свою чергу подякували Джамалу за концерт, а також відзначили, що співачці дуже пасує вагітність. А деякі фани взяли сміливість припустити, що артистка чекає на дівчинку.

Так, користувач під ніком helen.f18 написала: "Джамала, вибачте заради Бога, але мені бачиться, що у Вас буде маленька Джамала. Так, так саме дівчинка".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Про другу вагітність Джамала оголосила тиждень тому. Співачка опублікувала в Instagram миле сімейне фото, на якому зворушливо тримається руками за кругленький животик.
  • Також співачка розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, що Бекір не відразу зрадів новині про майбутню появу ще однієї дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях