Лайм

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали, як відсвяткували день народження сина

18 лютого Івану виповнилося 3 роки

Синові Каті Осадчої та Юрія Горбунова виповнилося три роки. Зіркові батьки влаштували Івану веселе свято, організувавши вечірку в дитячому саду.

Знімками зі святкування знаменита пара поділилася з шанувальниками в Instagram. Іменинника та його друзів розважали аніматори в костюмах свинок Пеппи та Джорджа.

Фото: instagram.com/kosadcha

Катя та Юрій також залишили синові зворушливі привітання. "Спасибі Івасик, що вибрав нас своїми батьками. Наша гордість і наш герой! Три роки пролетіли, як мить", - написала Катя Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Кажуть що чужі діти ростуть швидко! А свої - ще швидше! Нам вже цілих 3 рочки! Рости синок здоровим і щасливим! Ми з мамою тебе дуже любимо!", - написав Горбунов.

Фото: instagram.com/kosadcha

До привітань також приєдналися прихильники пари і колеги по шоу-бізнесу, а саме - телеведучі Леся Нікітюк та Лілія Ребрик, співачки Санта Дімопулос, Гайтана та Світлана Тарабарова, балерина Катерина Кухар та багато інших.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, малюк з'явився на світ 18 лютого 2017 року. Для Осадчої Іван став другою дитиною, а для Горбунова - первістком. У телеведучої є старший син Ілля від бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука.

  • Телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча відсвяткували "шкіряне весілля" - їхньому шлюбу виповнилося три роки. Пара, яка не втомлюється радувати фанатів романтичними фото і зізнаннями, традиційно привітала один одного в Instagram.
  • Раніше Горбунов удостоївся почесної нагороди "Папа року". Своїм досягненням ведучий похвалився в своєму Instagram. Як зазначив Юрій, ця перемога йому дісталася завдяки його дружині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях