Лайм

Сказали, що я пошкодую: Анна Седокова змінила імідж, хоча багато хто був проти

Співачка показала свої "весняні зміни"

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова зважилася на зміни в зовнішності. Тепер співачка - володарка стильного густого чубчика.

Кадрами свого перетворення виконавиця поділилася з шанувальниками в Instagram. Анна зізналася, що на такий експеримент вона зважилася в перший раз. "У мене вперше в житті справжній мій чубчик", - написала Седокова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Артистка також розповіла, що близькі та стилісти були проти таких змін, але вона твердо вирішила і знайшла людину, яка втілила в реальність її маленьку мрію.

"99% людей сказали, що я пошкодую, і тільки один Рудишин Михайло сміливо почав різати. Спасибі йому за це велике", - зізналася співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Шанувальникам не сподобався новий імідж Анни, багато хто написав, що без чубчика вона виглядає молодше. "Віку додала чолочкою", "Без чубчика ти молодша", "Без чубчика красивіше", "Без було крутіше", - пишуть вони.

Серед коментаторів також були й ті, хто підтримав співачку. "Якщо хочеш, чому ні? Завжди можна відростити, заколоти, якщо перестане подобатися! Зміни завжди добре - нові емоції", "Якщо хочеться значить треба робити і все", "Ульотна зачіска, вам дуже пасує", - захоплюються інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях