Лайм

Ми не можемо подобатися всім. Тому виходимо і робимо, що вміємо, максимально круто - гурт TVORCHI

Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні відповіли на кілька питань напередодні фіналу Нацвідбору-2020

Уже до ночі 22 лютого українці знатимуть ім'я представника країни на Євробаченні-2020. Відбір цього року вийшов вражаюче змістовним, і місця в фіналі заслуговує багато хто. Проте вибір глядачів та суддів зроблений (нехай і не без суперечок), і за квиток до Нідерландів позмагаються шестеро артистів. У їх числі хлопці з Тернополя - Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні. Вони - гурт TVORCHI і фаворити другого півфіналу за оцінками. За день до фіналу перед генеральним прогоном у КПІ ми задали хлопцям кілька питань.

- За підсумками першого півфіналу ви отримали максимальні бали від глядачів та журі. Цей результат вразив вас?

Андрій: Перш за все, ми не ставили перед собою ніяких планок, ніяких очікувань не було. Вирішили, що все вирішать глядачі та судді. Тому так, у нас був приємний шок, коли ми дізналися результати. Думаю, це було видно в ефірі.

Джеффрі: О, так. Хоча в цілому все пройшло не так добре як хотілося б. У нас виникли деякі труднощі із звукооператором, бек-вокал відвалився, мій вокал був занадто гучним. В іншому скаржитися нема на що. Головне, встигнути до вечора цієї суботи підтягнути всі косяки.

- У суддів також знайшлися зауваження до самого номеру. Що в цілому думаєте про озвучені вам думки?

Андрій: Як на мене, то судді доволі об'єктивно все оцінюють. Я звернув на це увагу ще під час першого півфіналу. До того ж мої думки повністю співпали з їх висновками. Щодо нашого виступу, теж повністю згоден. У нас дійсно були проблеми з вокалом, і до фіналу все це потрібно підтягувати. Ну і пробуємо доопрацювати номер. Зараз ми вже додали до нього деякі елементи, подивимося, чи спрацює.

Джеффрі: Так, з вокалом було так собі, тут з ними не посперечаєшся. Я всіляко намагався витягати, але ніяк. Ну і ще вони сказали, що на сцені було порожньо. У нас з'явилося кілька ідей, як це поправити. Проженемо на репетиції, подивимося.

Андрій: Згідно з правилами Євробачення, на сцені може бути до шести осіб. У нас три бек-вокалістки і нас двоє. У півфіналі бек-вокалістів було двоє, але на сцені їх не було взагалі. Цього разу спробуємо інший варіант. Подивимося, що з цього вийде.

- Візуально нічого не зміниться?

Андрій: Трохи допрацювали ту візуалізацію, яка була - за тиждень було важко зробити щось кардинально нове. А взагалі нам подобається ця візуалізація, трохи доопрацювати тільки потрібно було. Зробити її трохи цікавішою, динамічнішою.

- У другому півфіналі не всі оцінки все ж були об'єктивними, чи вам так не здалося? Що думаєте про підсуджування?

Андрій: Та ні. Не сказав би. Я просто дивлюся, що "штамповки" не проходить. Проходить щось новіше, щось більш яскраве. Були деякі артисти, і от якщо б вони пройшли, тоді б у мене були запитання. Але у фіналі їх немає. Євробачення - це ж не тільки заспівати. Це ж і пісня сама по собі, і її оригінальність, виконання, меседж.

- Готувалися якось до Євробачення, формату конкурсу? Чи рішення піти на відбір було спонтанним?

Андрій: Абсолютно. Євробачення взагалі ні разу не дивився. Окремі якісь виступи хіба що. От минулого року номер Італійця з піснею Soldi дивився. Дуже круто було, зайшло. З України бачив колись Вєрку Сердючку і Тіну Кароль з піснею "шоу мі йор лов... шоу мі шось там ю гат... лисен ту йор харт". От і все. Це все моє знайомство з Євробаченням.

- Джеффрі, що у тебе?

Я взагалі про нього не знав. Минулого року Андрій сказав мені, мовляв, погнали подивимося, що там і як. Окей, поїхали (знизує плечима). Поняття не маю, що там відбувається, і що там за артисти...

- Тобто вам просто по кайфу спробувати щось нове? Отримати якийсь новий досвід?

Джеффрі: Саме так.

- Ну от ви тут, поки ще на Євробаченні, але... як вам Нацвідбір? Цього року він дуже непоганий в плані учасників і контенту. Що думаєте?

Андрій: Чесно, ми якось і не замислюємося сильно, воно все йде саме по собі. Ми просто в цій течії і робимо все можливе, щоб просуватися вперед.

Джеффрі: А мені дуже подобаються пісні деяких. От тільки моя думка нічого не вирішує. Тут вже як розсудять глядач та судді. Та й взагалі смак така штука... ти не можеш подобатися всім. Тому виходь на сцену, роби максимально круто те, що вмієш, а далі буде видно.

- Якою була реакція рідних, друзів?

Андрій: Дуже радіють за нас. Підтримують і пишаються. Велике дякую їм за це і за те, що тримають за нас кулачки у фіналі.

- Джеффрі, твої успіхи в Україні як оцінили?

Вони й гадки не мали. Я лише сказав їм, що ми пробуємо потрапити на Євробачення. Вони такі: "Євробачення? Що це". Коротше, кажу, просто загугліть... У підсумку півфінали вони не дивилися, але збираються подивитися фінал. Бажають нам успіхів.

  • Старт фіналу Нацвідбору на Євробачення запланований на 19:00. Пряму трансляцію традиційно проведуть канали СТБ та UA: Перший. Слідкуйте також за головними подіями вечора на сторінках theLime.
  • А тим часом читайте на theLime коротке інтерв'ю з Мариною Круть про перші емоції після успішного півфіналу та подальші плани на фінал Національного відбору.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях