Лайм

Наречена Віктора Павлика розкрила подробиці інтимного життя зі співаком

А також розповіла, яким буде їхнє весілля

Наречена народного артиста України Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова поділилася подробицями майбутнього весілля, а також розповіла про інтимні моменти життя зі співаком.

Так, в програмі "Зірковий шлях" дівчина зізналася, що торжество відбудеться не в столиці, а в її рідному місті - Дніпрі. "Я там народилася, і ми порахували, що моїх родичів більше і менше ймовірності, що вони приїдуть до Києва, ніж київські", - розповіла Катя.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Саме весілля буде нетрадиційним - без конкурсів і тостів. "Мене організатор теж запитала: "Як не буде?". А якщо хтось захоче щось сказати, то як? Кажу - ми книгу поставимо, нехай пишуть", - зазначила Репяхова.

В ході інтерв'ю Катерина також розкрила деякі подробиці інтимного життя з коханим, який старше за неї на 28 років.

"Він в сексі не монстр, що йому тільки це і давай. Ні, він цілком спокійний і так було завжди. Якщо мова йде про якийсь сексуальний потяг, що він когось побачить і захоче десь "вжарити" за рогом, то це точно не про нього ", - поділилася наречена Павлика.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Весілля Віктора Павлика та Катерини Репяхової відбудеться 10 червня. Для 54-річного співака цей шлюб буде четвертим, а ось 25-річна Катя під вінець піде вперше. Музикант виховує трьох дітей від попередніх стосунків: 35-річного Олександра, 33-річну Христину і 20-річного Павла.

  • Катерина Репяхова вже щосили готується до весілля зі своїм обранцем - народним артистом України Віктором Павликом. Вибір весільної сукні йде повним ходом, чим дівчина поділилася з дописквачами в Instagram.
  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях