RU  UA

Зірки

Співачка Кеті Перрі постраждала від витоку газу на зйомках шоу: фото

Службі швидкого реагування довелося надавати зірці першу допомогу

Кеті Перрі стало погано через витік газу на вокальному шоу "Американський ідол". Видання Entertainment Tonight пише, що співачка впала на землю після евакуації зі студії.

Фото: @katyperry в Instagram

"Хлопці, ви відчуваєте запах газу? Він досить сильний, - сказала Перрі, коли її колеги-судді збиралися почати прослуховування. - У мене трохи болить голова, це погано".

Кантрі-співак Люк Брайан підтвердив, що теж відчуває запах пропану, коли на місце події прибули пожежна служба і машини швидкої допомоги. Опинившись на вулиці, Кеті Перрі впала на землю. Коли зірці стало краще, до неї швидко повернулося почуття гумору, і вона залюбки жартувала з пожежниками. У неділю вона опублікувала в соцмережах фото і відео інциденту, який, як виявилося, стався ще в листопаді.

У Twitter Перрі заспокоїла своїх фанатів і подякувала рятувальникам, які надали їй першу допомогу.

"Великий привіт всім службам швидкого реагування по всій країні - спасибі, що ризикуєте своїм життям кожного дня ... і всю ніч безперервно. Ви врятували мене!" - написала співачка.

Після того, як проблему вирішили, троє пожежників спробували свої сили на прослуховуванні шоу і виграли три золотих квитка.

  • Раніше Орландо Блум розповів, як минулий шлюб вплинув на його стосунки з Кеті Перрі. Схоже, актор не збирається повторювати колишніх помилок.
  • Минулого року Кеті Перрі стала фігурантом одразу двох секс-скандалів. У харассменті її звинуватив модель Джош Клосс і російська телеведуча Тіна Канделакі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.