Лайм

Дональд Трамп висміяв дружбу Хілларі Клінтон і Мішель Обами з Харві Вайнштейном

Президент США нагадав, що опальний кінопродюсер був прихильником демократів

24 лютого Манхеттенський суд присяжних визнав голлівудського продюсера Харві Вайнштейна винним в згвалтуванні і злочинному статевому акті, і хоча вирок йому ще не оголосили, резонансну справу обговорює багато публічних осіб. Так, президент США Дональд Трамп заявив, що "ніколи не був фанатом" Вайнштейна, але вказав на його дружбу з супротивниками-демократами.

"Як ви знаєте, я ніколи не був фанатом Харві Вайнштейна, - сказав Трамп. - Насправді він говорив, що збирається багато працювати, щоб перемогти мене на виборах. Що у нього вийшло?"

Фото: Getty / People.com

Трамп заявив, що не стежив за судом над Вайнштейном через зайнятість, але нагадав, що його друзями були Хілларі Клінтон і Мішель Обама.

"Я просто не був його шанувальником. Я знав його трохи, не дуже добре, я знав його, тому що він був в Нью-Йорку, - сказав президент. - Я скажу, що люди, які любили його, були демократами. Мішель Обама любила його. Хілларі Клінтон любила його".

Фото: FILMMAGIC / People.com

Хоча Клінтон і Обама засудили Вайнштейна в 2017 році через кілька днів після його перших публічних звинувачень в сексуальному насильстві, Вайнштейн дійсно займався збором коштів для демократів під час президентської кампанії Клінтон. Дочка Обами Малія також проходила стажування в його кінокомпанії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях