Лайм

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій затишний вечір біля каміна

Подружжя зворушили зимовою романтикою

Знаменита зіркова пара Катя Осадча та Юрій Горбунов продовжує радувати фанів романтичними знімками з сімейного архіву. На цей раз подружжя показали, як проводять вечори.

На сторінках телеведучих в Instagram з'явилося фото, на якому закохані зображені біля каміна. Катерина та Юрій ніжно дивляться один на одного і буквально світяться щастям. "Зимові вечори біля каміна", - написала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Горбунов опублікував схожий знімок і написав: "Біля гарного каміна - вечори завжди прекрасні! Особливо коли є про що поговорити".

Шанувальники зіркової пари не змогли пройти повз знімків і навперебій стали писати схвальні коментарі.

"Так затишно", "Всім би такого кохання", "Так красиво і романтично", "Тепло навіть від фото", "Які ви молодці, мурашить", "Як романтично", "Які ви чудові", "Коли все щиро - то завжди є про що поговорити. Ви дуже гармонійні", "Погляд говорить багато про що", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • У цьому місяці синові Каті Осадчої та Юрія Горбунова виповнилося три роки. Зіркові батьки влаштували Івану веселе свято, організувавши вечірку в дитячому саду.
  • Також телеведуча поділилася в Instargam милою фотографією сина Івана, на якій хлопчик позує біля вікна. Шанувальники прийшли до висновку, що малюк схожий на свого зіркового батька - Юрія Горбунова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях