Лайм

Це щось особливе: MONATIK розповів, як дивує кохану на 8 Березня

Святковий день подружжя завжди проводять разом

Український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) розповів, як вони з дружиною проводять 8 березня. За словами артиста, святковий день не обходиться без улюблених квітів Ірини - півоній.

"Вона дуже любить півонії. Це її найулюбленіші квіти. Я знаю місце, де їх можна придбати в будь-який час року", - сказав співак журналістам каналу "Україна". Монатік додав, що в цьому році ще приготував для коханої "щось особливе".

Фото: instagram.com/irinamonatik

MONATIK також розповів, що цей святковий день вони з Іриною завжди проводят разом.

"Якщо взяти всю історію 8 Березня, як ми святкуємо, то це різноманітні місця. Іноді вдома, часом на виїзді, тому що ми гастролюємо і часто це відбувається разом з дружиною. Особливо на 8 Березня. Тому по-різному. Ми імпровізатори в цьому плані. Головна традиція - що це свято для нас", - поділився музикант.

Фото: instagram.com/irinamonatik

  • Раніше MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У січні хлопчикові виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина жодного разу не показували його публіці.
  • А Ірина Демічева познайомила шанувальників з найменшим членом сім'ї - собачкою породи мальтіпу. Цей пухнастий клубочок більше схожий на плюшеву іграшку, ніж на цуценя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях