Лайм

Біллі Айлиш роздяглася на концерті в знак протесту проти бодішеймінга

Співачка звернулася до людей, які засуджують її тіло та одяг

Біллі Айліш звикла ховати своє тіло в мішкуватому одязі, але під час концерту в Майамі 18-річна володарка "Греммі" шокувала публіку, знявши з себе футболку. Цей вчинок співачка підкріпила потужним спічем про те, як жінку в музичній індустрії судять за її зовнішній вигляд і фігуру.

Фото: Twitter

У фанатському відео, опублікованому в Twitter, Айліш каже: "Деякі люди ненавидять те, що я ношу, деякі хвалять це, деякі використовують це, щоб зганьбити інших, деякі використовують це, щоб зганьбити мене, але я відчуваю, що ви дивитеся - завжди - і ніщо з того, що я роблю, не залишається непоміченим. Тому, хоча я відчуваю ваші погляди, ваше несхвалення або зітхання, якби я жила цим, я б ніколи не змогла поворухнутися. Ви хочете, щоб я була меншою? Слабшою? Вищою? Ви хочете, щоб я була тихою? Мої плечі вас провокують? А мої груди? А мій живіт? Мої стегна? Якщо я ношу те, що зручно, я не жінка. Якщо я скидаю шари, я повія. Хоча ви ніколи не бачили мого тіла, ви все одно засуджуєте його і судите за нього мене. Чому? ми складаємо думки про людей в залежності від їхнього розміру. Ми вирішуємо, хто вони, ми вирішуємо, чого вони варті. Якщо я ношу більше [одягу], якщо я ношу менше, хто вирішує, ким я після цього стаю? Що це означає? Моя цінність заснована тільки на вашому сприйнятті? Або ваша думка про мене - не моя відповідальність?"

В кінці відео співачка знімає з себе майку і залишається в чорному бюстгальтері.

Вчинок Айліш викликав у фанатів справжній захват. "Цей момент увійде в історію музики. Біллі - така ікона! - пишуть в Twitter. - Пишаюся нею".

  • Раніше Біллі Айліш розповіла, як тролінг в соцмережах псує їй життя. Через горе-жартівників в Instagram співачка вирішила не читати коментарі фанатів і друзів.
  • Джастін Бібер боїться, що Біллі Айліш повторить його помилки, тому зголосився захищати співачку. Він щиро турбується, що рання слава штовхне 18-річну зірку на шлях саморуйнування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки