Лайм

Райан Рейнольдс передав $1 млн хворим на коронавірус і потролив Х'ю Джекмана

Куди ж без жартів над товаришем, це вже традиція

Актор Райан Рейнольдс та його дружина Лайвлі Блейк передали $1 млн на допомогу хворим на коронавірус. При цьому зірка "Дедпула" традиційно не вратив можливості потролити старого друга та колегу по цеху Х'ю Джекмана.

На особистій сторінці в Інстаграм актор опублікував заяву про пожертвування коштів, а також закликав подбати про тих, хто цього потребує у такій непростій ситуації. Наприклад, про Х'ю Джекмана.

Райан Рейнольдс і Х'ю Джекман Фото: Getty Images

"Covid-19 сильно вдарив по людях старшого віку і малозабезпеченим родинам. Блейк і я передаємо $1 млн для Feeding America та Food Banks Canada <...> Думаю, всі погодяться, коронавірус - та ще зараза", - написав Рейнольд, закликавши небайдужих долучитися до збору коштів.

У своєму пості актор також нагадав про тих, хто потребує не тільки матеріальної допомоги, але й просто турботи. "Дбайте про друзів та близьких. Даруйте їм радість. Зателефонуйте тим, хто в ізоляції, і може потребувати спілкування", - додав Рейнольд, вказавши нижче неповний номер Х'ю Джекмана.

Пост актора зібрав у соцмережі онад 2 млн лайків, в коментарях прихильники дякують Рейнольдсу за щедрість, турботу і гарний настрій, який він дарує їм своїми невичерпним оптимізмом.

  • Раніше актриса Ольга Куриленко відповіла на розпитування фанів про її захворювання коронавірусом. Зірка "бондіани" розповіла про ізоляцію, тесті та зараження.
  • А ось Джаред Лето вийшов з двотижневої медитації і ахнув від новин - де вся гречка і туалетний папір? Перебуваючи в пустелі, актор і музикант навіть не чув про світову паніку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки