Лайм

18-річна Біллі Айліш звернулася до фанатів з дуже дорослим посланням з приводу коронавіруса

Співачка закликала не панікувати і не змітати з прилавків усе підряд

Біллі Айліш і більшість її шанувальників знаходяться у віковій групі, яка рідко стикається з ускладненнями коронавірусної інфекції, але самосвідомості 18-річної співачки могли б повчитися багато дорослих. У своєму Instagram юна зірка закликала фанатів не панікувати, але й не бути безтурботними.

Фото: @billieeilish в Instagram

"Зараз це дійсно велика проблема, і це не жарт, - сказала Біллі. - Через те, що багато хто з нас не бачив цього на власні очі - що [вірус] робить і на кого він впливає - важко зрозуміти, що це реально. Але це дійсно реально, і я бачила, що багато молодих людей в світі ходять в клуби, на пляж, або просто гуляють, тусуються. Це дійсно безвідповідально".

У Instagram-історіях співачка зізналася, що коли вперше дізналася про коронавірус, поставилася до нього не дуже серйозно, але незабаром зрозуміла, що ізоляція під час епідемії - відповідальність не тільки за себе, але і за слабших людей навколо. Також Біллі закликала всіх залишатися в безпеці і мислити раціонально.

"Не панікуйте, запасів достатньо - не нагрібайте абищо", - підкреслила вона.

  • Леді Гага і Дуейн Джонсон, Шварценеггер, його ослик і конячка закликали фанів дотримуватися карантину. Ось, що вони говорять про епідемію коронавірусу.
  • Раніше українські знаменитості знялися в ролику МОЗ про протистояння коронавірусу. Зірки своїм прикладом закликають дотримуватися простих правил, які допомагають зменшити ризики інфікування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях