Лайм

Харві Вайнштейн заразився коронавірусом і лікується у в’язниці

Covid-19 продовжує атакувати знаменитостей

Лише через кілька днів після переведення у в'язницю Вейде в штаті Нью-Йорк у оскароносного продюсера і засудженого насильника Харві Вайнштейна виявили коронавірус. Про це співробітник правоохоронних органів повідомив виданню Deadline.

Фото: Getty Images

Зараз 68-річний Вайнштейн знаходиться в ізоляції в медичній частині в’язниці. Державний департамент виправних установ не коментує стан продюсера, посилаючись на федеральний закон про конфіденційність, але підтверджує, що коронавірус Covid-19 діагностували у двох ув'язнених Вейде.

До прибуття у Вейде Вайнштейн перебував у в'язниці на острові Райкерс і в госпіталі, де його лікували від проблем з серцем і болю в грудях. Адвокат Вайнштейна сказав, що його юридична команда не була проінформована про діагноз.

Іншою відомою особою, у якої діагностували коронавірус, виявився оперний співак Пласідо Домінго. "Я вважаю своїм моральним обов'язком оголосити вам, що у мене позитивний результат", - написав у Facebook 79-річний іспанець.

Фото: Placido Domingo в Facebook

Знаменитий тенор каже, що він і його родина перебувають в самоізоляції, і що він, незважаючи на жар і кашель, почувається добре.

"Я прошу всіх бути вкрай обережними, дотримуйтесь основних правил, часто мийте руки, тримайтеся на відстані не менше 2 метрів від інших, робіть все можливе, щоб зупинити поширення вірусу, і, перш за все, залишайтеся вдома, якщо можете!" - написав він.

Домінго нещодавно був звинувачений в сексуальних проступках, що призвело до скасування кількох його виступів і змусило співака принести публічні вибачення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях