Лайм

Акторка "Дизель Шоу" розповіла, чим підкорила таємного коханого, і чому не виходить заміж

Вікторія відкрила щільну завісу свого особистого життя

Акторка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко продовжує ділитися подробицями свого приватного життя. Нещодавно гумористка зізналася, що перебуває у стосунках вже більше п'яти років, а тепер розповіла, де познайомилася з коханим і чим його підкорила.

Цим дівчина поділилася в програмі "Ранок з Україною". За словами акторки, з хлопцем вони познайомилися в Києві. "Я грала на гітарі і подумала "нічо такий". А він в телефоні сидів і поглядав, заглядав. І тоді я така - зараз його підкорю! Ось і підкорила ... піснею "Вона така погань", - сміється Булітко.

Фото: instagram.com/bulitka

Особистість обранця Вікторія як і раніше не розкриває, лише зізнається, що називає його Містером А.

Акторка також пояснила, чому не з'являється з коханим на публіці. "Для мене найкращий відпочинок - це будинок, смачна їжа, кіношка, серіальчік. Щоб затишно, на диванчику повалятися. Я не дуже люблю людні місця", - зізналася Булітко.

Пара живе разом протягом п'яти років, але узаконювати стосунки поки не збирається. За словами Вікторії, вона просто не хоче заміж.

"Насправді до заміжжя я дуже просто ставлюся. Хоча мені кажуть, що це неправильно. Немає у мене такого, що хочу заміж, білу сукню. Не знаю, чому я така", - поділилася зірка "Дизель Шоу".

  • Раніше Вікторія Булітко зізналася, що за час участі в шоу "Танці з зірками-2019" встигла схуднути майже на 4 кілограми. "Тепер я нарешті можу носити всю ту стопку суконь, яка лежала в шафі і чекала, коли я буду виглядати ось так", - поділилася акторка.
  • Також читайте на theLime, як Вікторія Булітко прокоментувала чутки про роман з партнером по танцювальному шоу Дмитром Дікусаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях