Лайм

Українська співачка поділилася зворушливим відео з таємного весілля в Таїланді

А також розповіла про вибір весільної сукні

Днями стало відомо, що українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) вийшла заміж за комедійного актора Сергія Середу. Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) в режимі повної таємності.

Зараз артистка вирішила показати, яким було їхнє весілля, опублікувавши в Instagram зворушливі кадри. "Наш найважливіший день - як це було", - написала під роликом співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MamaRika (@mamarika_official)

MamaRika також показала фото, на яких можна розглянути її основну весільну сукню в стилі бохо бренду Tina Valerdi.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Я абсолютно не планувала бути нареченою в класичному розумінні цього слова, і точно не думала одягати весільну сукню. Взагалі хотіла обійтися білим купальником. Але коли я побачила якусь красотень створює бренд Tina Valerdi - вирішила, що варто спробувати, і довірила їм цю справу", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Я боялася, що під мій нестандартний смак неможливо щось створити, але навіть Мамці догодили по повній. Без примірок феї своїми ручками зшили мені дві абсолютно моїх сукні, з огляду на мій характер і внутрішній стан. Коли я одягла основну сукню в стилі бохо, я нарешті зрозуміла, що таке "відчути себе принцесою", і знаєте що - мені сподобалося", - зазначила MamaRika.

Фото: instagram.com/mamarika_official

  • Молода наречена Віктора Павлика вже щосили готується до весілля зі своїм обранцем. Вибір весільної сукні йде повним ходом, чим Катерина Репяхова поділилася з дописувачами в Instagram.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію руки і серця переможниці проекту Даші Квітковій. Дівчина відповіла згодою і вже розкрила перші деталі майбутнього торжества.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях