Лайм

Вірус впав на світ... злий: MONATIK в день свого народження присвятив рядки коронавірусу

Своє 34-річчя артист відзначає в умовах карантину

1 квітня український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) відзначає день народження - артистові виповнюється 34 роки. З нагоди свята головний ритмолов країни записав відео, в якому заговорив про коронавірус.

Відповідний ролик з'явився на сторінці іменинника в Instagram. Дмитро вірить, що скоро все пройде і настане "здоровий час".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

"Який день на карантині ... Вірус впав на світ ... злий ... коронований ... Але я щиро вірю, що у здоровий час скажу Вам: привіт! Так що, до зустрічі! Адже стільки прекрасного всіх нас чекає попереду! Постав нові цілі і наяву їх дивись! Зовсім скоро настане діяти час! Нехай це останні рими в мої 33-ри ... Зате перші рими в цьому квітні ... Всім здоров'я!", - каже на відео співак.

З перших хвилин після публікації пост почав збирати тисячі переглядів, а в коментарях залишають привітання з найщирішими побажаннями.

  • Раніше MONATIK показав, що дотримується умов карантину. Співак проводить цей час вдома в оточенні дружини і двох синів. А щоб дітям не було нудно, зірковий тато влаштовує вечорами домашні танці.
  • MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона. У січні хлопчикові виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях